Menu
Vragen? Tel.: 02 380 10 83 Contacteer ons!

Unieke collectie kleding, juwelen, handtassen en meer

Als u op zoek bent naar kleding in Halle dan moet u eens bij Subtiel over de vloer komen. Hier vindt u een leuke collectie kleren, hoedjes, sjaals en schoenen, maar ook juwelen, handtassen en trouwringen. Het unieke aan Subtiel is dat alles wat u in de winkel ziet daadwerkelijk met de hand gemaakt is. Geen massaproductie, maar kwaliteitsvolle creaties waar de persoonlijkheid van de ontwerpers in verwrongen zit.

Juwelen

Bij Subtiel zijn alle juwelen gemaakt met de beste materialen zoals hout, koraal, schelpen, parels, brons, zilver, goud, diamant en andere edelstenen. Wij verkopen juwelen van topontwerpers zoals Wouters & Hendrix, Atelier Elf, Bertus de Graaf, Nicole Dehalleux, Elisa Lee en Lies Wambacq.

U kunt uw oude juwelen ook binnen brengen bij Subtiel. Wij bieden u er de beste prijs voor. Het is ook mogelijk om uw oude juwelen om te vormen tot iets nieuw en modern. Breng ons dus zeker eens een bezoekje.

 

 

Handtassen

Een handtas is de trouwe partner van elke vrouw, maar ook meer en meer mannen beginnen het nut en de schoonheid in te zien van deze praktische accessoire. Bij een goede handtas gaan design en nut hand in hand. Wij bieden kwaliteitsvolle handtassen aan die gemaakt zijn met sterke ledersoorten, daarnaast zijn bijna al onze handtassen ontworpen en gemaakt in België.

Cadeaubon

Doe een vriend of familielid een cadeaubon cadeau. Zo kunnen ze zelf hun kleding in Halle komen uitkiezen. De persoonlijke smaak van een persoon is ten slotte moeilijk in te schatten. Zeker bij iets elegants als juwelen of handtassen. Een cadeaubon van Subtiel is dan ook een veilige en goede keuze. Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Webshop

Het is ook mogelijk om aankopen te doen via het web. Onze webshop is snel, gemakkelijk en veilig. Als u nog vragen heeft, kun u ze altijd stellen via ons contactformulier. Wij horen graag van u!