Menu
Vragen? Tel.: 02 380 10 83 Contacteer ons!

Bij Subtiel uit Halle is alles handgemaakt

Subtiel in Halle is een winkel en webshop waar u allerhande handgemaakte creaties kunt kopen. U bent altijd welkom om eens binnen te springen in ons prachtig 17e-eeuwse pand in de Basiliekstraat. Wij bieden u een unieke collectie van handgemaakte creaties aan zoals juwelen, handtassen, schoenen, geschenken en kledij.

Collectie

Onze stijlvolle collectie bevat alleen maar zelfgemaakte ontwerpen van Belgische topontwerpers. Zo verkopen we juwelen van onder andere Wouters & Hendrikx, Nicole Dehalleux en Elisa Lee; handtassen van onder andere Gerda De Ceukelaire en Aunts & Uncles; en trouwringen van Lies Wambacq. We verkopen ook allerhande kledij met zelfs een leuk assortiment voor kinderen.

Webshop

U kunt onze handgemaakte creaties ook online kopen. Dat gaat zeer gemakkelijk. U snuistert wat rond in onze collectie en wat u mooi vindt, legt u met een simpele klik in het winkelmandje. Daarna betaalt u vlot door middel van verschillende betaalmethoden en wij leveren uw aankoop aan huis. Zelfs als u een ring online wilt kopen, hoeft u niet in te zitten om een verkeerde aankoop te doen. Wij bieden u een handige maattabel aan.

Evenementen

Als u meer wilt weten over de laatste nieuwtjes of geplande evenementen van Subtiel in Halle dan moet u zeker op tijd en stond onze nieuwspagina bezoeken. We updaten op geregelde tijdstippen zodat u steeds op de hoogte blijft.

Contact

Wenst u meer informatie over onze handgemaakte creaties of u heeft een dringende vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.