Menu
Vragen? Tel.: 02 380 10 83 Contacteer ons!

Bij Subtiel uit Halle is alles handgemaakt

Welkom in de wondere wereld van Subtiel: een universum van unieke handgemaakte creaties gaande van juwelen, handtassen, schoenen, geschenken... tot kleding. Een ongelooflijke mengeling van creativiteit en vakmanschap in een prachtig 17de eeuws pand.

Over ons

Na 25 jaar activiteit als kinesitherapeute voelde ik de druk van de daarbij horende “menselijke miserie” en was het tijd voor verandering. De creatieve kriebel was al enkele jaren aanwezig, en waarom niet van uw hobby uw werk maken?

Na het zien van het prachtige pand te Halle, Brusselse steenweg 5, hakte ik de knoop snel door: hier wil ik mijn eigen juwelen en de collecties van creatieve zusterzielen verkopen.

Op 1 oktober 2004 was de winkel “SUBTIEL” een feit. Unieke juwelen, uurwerken, hoedjes, sjaals, handtassen enz. werden aan een enthousiast publiek voorgesteld. Sindsdien blijven Hilde Heremans en haar team zich inzetten om de mooiste creaties aan hun klanten aan te bieden in een gezellig en uniek kader…

Algauw vonden vele klanten de weg naar onze prachtige winkel en werd het aanbod enorm uitgebreid met onder meer laarzen en schoenen. Hierdoor werd het mooie winkeltje te krap en besloten we in december 2010 te verhuizen naar een ruimer pand in de Basiliekstraat, de winkel-wandelstraat te Halle.

De nieuwe winkel in het oudste huis van Halle, “het huis met de krullen”, ademt dezelfde gezellige sfeer uit. Veel meer ruimte, een betere locatie en de uitzonderlijke pracht van dit oude pand weten vele nieuwe klanten te bekoren.

Door de aanvulling van de accessoire collecties met dames- en kinder kleding gingen we op zoek naar een extra pand met dezelfde uitstraling. Op enkele passen van de bestaande winkel, net om de hoek (Bergensesteenweg 4) vonden we een mooi oud huis dat we in dezelfde stijl inrichtten en de naam “SUBLIEM” gaven. Vanaf 1 juli 2012 kan iedereen hier terecht voor de mooiste kledij, schoenen, tassen en juwelen.
Ons actieve team vond de tijd rijp om grenzen te overschrijden en op 7 december 2012 kwam onze webshop online tot vreugde van jonge mama's, verliefde papa's, trouwe klanten en hopelijk ook u die nu onze webwinkel bezoekt.