Spring is in the air (Wearable Stories)


WEARABLE STORIES

-Belgische, eerlijke mode voor de zomer

Met veel trots stellen we jullie een nieuw merkje in ons uitgebreid assortiment voor: Wearable Stories!

Dit unieke Belgische label, ontworpen door de creatieve en sympathieke Loredana Falone, weet trends te vertalen in stijlvolle en tijdloze designs die eerlijk geproduceerd worden. 

Wearable Stories kondigt dit seizoen een reeks tijdloze en authentieke designs aan, en hangt hier zonder aarzelen een fair trade label aan vast. Loredana Falone, de Limburgse ontwerpster achter het merk, draagt transparantie hoog in het vaandel en bewijst ook dit keer dat kledij stijlvol en tegelijkertijd eerlijk kan zijn.

Samen met lokale Indonesische en Europese ateliers produceert de designer eerlijke kledij in de meest humane arbeidsomstandigheden. Op deze manier creëert designer Loredana items die een leven lang meegaan en voorziet ze je van een eerlijke en fair trade garderobe gevuld met kwalitatieve mode.

Voor dit seizoen vertaalt het Belgische Wearable Stories hun eigen draagbare verhalen naar een tijdloze en dromerige zomercollectie. Rustige pastel tinten en klassieke kleuren vloeien over in romantische silhouetten die je doen verlangen naar de meest exotische sferen. Zachte stoffen overgoten in streepjesmotief en bloemenprint vullen de onmisbare, vrouwelijke basisstukken uit de collectie in één oogopslag aan.